Administratieve dienstverlening

Boekhoudcoach (u verricht uw administratie zelf)

Een doordacht gestructureerde financiële administratie is van essentieel belang om de financiële prestaties van uw onderneming te monitoren. Samen met u stemmen wij de inrichting van de financiële administratie af op de juridische structuur en de activiteiten van uw onderneming. Wij stimuleren en assisteren u om zo veel mogelijk administratieve taken intern te verrichten. Hierdoor heeft u een dagelijks beeld op de financiële prestaties van uw onderneming en blijft onze urenbesteding beperkt.
Indien u start met het zelf verrichten van uw financiële administratie dan zijn wij graag behulpzaam bij de selectie van administratieve software en bieden ondersteuning bij de implementatie hiervan.

Uitbesteden aan ons

U heeft niet altijd de tijd of expertise om zelf de boekhouding te verrichten. Indien u dat wenst kunnen wij uw financiële administratie volledig uit handen nemen. U levert periodiek de bankmutaties, in- en verkoopfacturen aan en wij doen de rest.

Detachering

Indien u te maken krijgt met ziekte of uitval van uw administratief personeel dan ontstaat er meestal de behoefte aan tijdelijke vervanging. Wij zijn in staat snel administratieve ondersteuning op uw locatie te verzorgen. Flexibel, met het juiste deskundigheidsniveau en voor een passend tarief.