Over ons

Rood Accountants B.V. is een accountants- en advieskantoor dat gevestigd is in Zwaag. Ons accountantskantoor is gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrekeningen voor MKB-ondernemingen, zzp-ers en de non-profit sector. Onze cliënten zijn verspreid over de regio’s Amsterdam, Alkmaar en Hoorn.

De dagelijkse leiding van het kantoor is in handen van Gunnar Rood. Gunnar Rood is een registeraccountant met ruim 20 jaar werkervaring in de accountancy.

Eén van onze doelstellingen is dat u ons ziet als een betrouwbare sparringpartner met toegevoegde waarde op zakelijk gebied. Door middel van regelmatig persoonlijk contact met u of met uw medewerkers zijn wij tijdig geïnformeerd over het reilen en zeilen van uw onderneming. Op grond van onze opleiding en praktijkervaring zijn wij in staat uw actuele situatie te vertalen naar deskundige adviezen op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

Naast het opstellen van jaarrekeningen verrichten wij ook fiscale (advies)werkzaamheden zoals het voorbereiden van aangiften vennootschaps- en inkomstenbelasting voor ondernemers en particulieren. Voor een aantal van onze cliënten verrichten wij tevens de salarisadministratie. Voor een uitgebreid overzicht van onze dienstverlening: klik hier